Укрзалізниця поширює верифікацію через Дія.Підпис на деякі міжнародні рейси: у чому причина

Укрзалізниця масштабує успішний досвід із доступом до міжнародних квитків тільки для верифікованих користувачів. Про це йдеться в telegram-каналі Укрзалізниці, передає Дніпровська порадниця.

З 1 серпня продаж квитків на рейси №19/20 Київ – Хелм – Київ, №23/24 Київ – Хелм – Київ, №51/52 Київ – Перемишль – Київ, №89/90 Київ – Перемишль – Київ, №73/74 Харків – Перемишль – Харків здійснюватиметься виключно з верифікацією через Дія.Підпис у застосунку та на новому сайті Укрзалізниці з продажу квитків.

Аналогічна верифікація вже застосовується до деяких ажіотажних рейсів з/до Варшави та Відня.

Рішення є тимчасовим заходом на піковий період перевезень, щоб побороти аномальну активність перекупників, адже наразі спеціалісти Укрзалізниці блокують до 50 спроб масової купівлі квитків на добу.

Втім, без верифікації через Дія.Підпис квитковим спекулянтам достатньо змінити номер телефону та продовжити свою справу. Це, у свою чергу, сповільнює роботу системи та не дає можливості добросовісним пасажирам гарантовано спланувати свою подорож.

При цьому для іноземних користувачів, які не мають можливості встановити Дію, залізниця лишає поточну систему доступу до міжнародних квитків для щонайменше одного рейсу в кожному напрямку.

Також раніше ми писали Офіційна заява депутатського корпусу Дніпровської міської ради щодо перейменування