«Вбивство дитині на Дніпропетровщині – це терор» - в ОП відреагували на обстріл окупантів

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак назвав обстріл Зеленодольської громади Дніпропетровської області, внаслідок якого загинула 10-річна дитина, черговим терактом РФ і заявив, що Україна змусить загарбників відповідати за всі їхні злочини. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на соціальні мережі керівника Офісу Президента.

Зеленодольськ на Дніпропетровщині. Черговий теракт росіян. Внаслідок обстрілу загинув 10-річний хлопчик. росіяни - злочинці та боягузи. Історично такими були завжди. Але Україна змусить відповідати за кожен злочин не тільки тих, хто віддавав накази та виконував їх, а і декілька поколінь росіян. Злочини проти нашого народу не зійдуть їм з рук, - підкреслив очільник ОП.

3 вересня російські військові обстріляли з реактивних систем залпового вогню із застосуванням заборонених касетних боєприпасів місто Зеленодольськ. Унаслідок обстрілу загинув хлопчик, десять місцевих жителів дістали поранення.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Раніше ми повідомляли: «Ураганами» цілити у дітей…»: на Дніпропетровщині окупанти вбили 9-річного хлопчика