Відключення води з 16 по 20 вересня в Дніпрі. Працює спецбригада (адреси)

У Дніпрі наступного тижня відбудеться масштабне відключення води. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на КП Дніпроводоканал.

З 16 по 20 вересня 2024 року у Нижньодніпровському (колишня назва АНД) та Центральному районах міста відбудуться заплановані відключення послуги водовідведення абонентам-боржникам багатоквартирних будинків. Загальна сума боргу мешканців зазначених адрес перед КП «Дніпроводоканал» становить 884 193,25 грн.

Шановні мешканці Дніпра! Дякуємо всім, хто вирішив питання наявної заборгованості перед нашим підприємством, тим самим уникнувши відключення послуг. Окремо висловлюємо подяку тим абонентам, які в умовах складних обставин знаходять можливість своєчасно сплачувати рахунки за надані послуги.

Звертаємо Вашу увагу, що для уникнення відключень, необхідно оплатити наявний борг зручним для Вас способом. У разі потреби, Ви також можете укласти Договір реструктуризації заборгованості на зручний термін, звернувшись до районних абонентних служб, або до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» за зручною адресою в розділі Контакти, - написано в повідомленні Дніпроводоканалу.

Нагадаємо, раніше ми писали

По 10 годин без світла: у Дніпрі та області масштабне відключення електроенергії 16, 17, 18, 19 та 20 вересня (адреси)