Відпочивати стало комфортніше. На Монастирському острові відремонтували стаціонарний туалет (фото)

Монастирський острів - одно з найпопулярніших місць літнього відпочинку городян та гостей Дніпра. Тут люблять гуляти люди різного віку, сім’ї з дітьми, але, як і у всьому місті, тут існувала проблема зі вбиральнями, адже пара біотуалетів не справляється з потребами відпочиваючих, повідомляє Дніпровська панорама.

Це єдиний стаціонарний туалет на всьому острові, він розташований навпроти колишнього зоопарку, та користуватись ним до нещодавнього часу було не дуже приємно. Але нарешті справа дійшла й до ремонту.

У Департаменті парків та рекреації Дніпра розповідають:

Впродовж липня КП Міська інфраструктура було зроблено поточний ремонт громадської вбиральні на Монастирському острові - популярному місці літнього відпочинку містян.

Замінили водопровідні крани рукомийників, встановили змивні бачки, поліпшили систему вентиляції, замінили кабельну проводку та світильники на LED, пофарбували фасад будівлі та відремонтували покрівлю.

Зараз користуватись вбиральнею стало набагато комфортніше та приємніше, що безсумнівне порадує відпочиваючих.

Також раніше ми писали Допомога за зверненням дніпрян: нове та сучасне освітлення з'явилося на одній з вулиць міста (Відео)