Допомога за зверненням дніпрян: нове та сучасне освітлення з'явилося на одній з вулиць міста (Відео)

Мешканці Дніпра регулярно звертаються до міських служб та Громадської Ради по допомогу з комунальними проблемами. Дніпрянка Наталія написала заявку у телеграм-канал Голови Громадської Ради при міський раді Дніпра Геннадія Корбана з приводу відсутності освітлення на її вулиці. В результаті співпраці міських комунальних служб та Громради з'явилося нове та сучасне освітлення на одній з вулиць Дніпра. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

Пані Наталія розповіла про проблему, яка непокоїла її та мешканців вулиці Бориса Кротова. Велика алея, де полюбляють гуляти дніпряни, була без освітлення. Наталія написала заявку у телеграм-канал Голови Громадської Ради при міський раді Дніпра Геннадія Корбана з приводу відсутності освітлення. У свою чергу заявку дніпрянки Голова Громради направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Більше подробиць - дивіться в відеосюжеті ДніпроTV:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі піклуються про людей поважного віку та людей з інвалідністю у віддалених районах міста.