Вінегрет року за новим рецептом. Королівський салат, смак якого ви ніколи не забудете

Вінегрет - це одна з найпопулярніших українських салатів. Він простий у приготуванні, але при цьому дуже смачний і поживний. Традиційний вінегрет готується з буряків, картоплі, моркви, огірків, цибулі та квасолі. Але є й варіанти з іншими інгредієнтами, наприклад, з маринованими грибами, повідомляє Дніпровська порадниця.

Мариновані гриби додають салату нові смакові відтінки. Вони роблять його більш пікантним і ароматним.

Інгредієнти для вінегрету:

Запечені буряки - 400 г;
Відварена картопля - 300 г;
Відварена морква - 200 г;
Мариновані гриби - 200 г;
Мариновані огірки - 200 г;
Квасоля - 350 г;
Цибуля червона - 2 шт.;
Цибуля зелена - пучок;
Кріп - пучок;
Сіль - за смаком.;
Цукор - щіпка;
Рослинна олія - 4 ст.л.;
Оцет - 2 ст.

Приготування:

Нарізаємо цибулю дрібними кубиками. Заливаємо окропом, вливаємо оцет, додаємо сіль і цукор. Маринуємо цибулю десь 15 хвилин.
Нарізаємо очищені буряки і картопля дрібними кубиками. Змішуємо в салатнику буряк, картоплю і цибулю, позбавлений маринаду.
Нарізаємо дрібним кубиком очищену моркву, викладаємо у салат. Дрібно ріжемо мариновані огірки та гриби, додаємо разом із квасолею до салату.
Цинкуємо зелену цибулю і кріп, висипаємо в салат.
Заправляємо страву олією, солимо і ретельно перемішуємо.

Поради:

Для більш насиченого смаку можна додати до салату трохи часнику.
Якщо ви не любите цибулю, її можна замінити редисом або зеленим горошком.
Для маринування цибулі можна використовувати будь-який оцет, який вам подобається.
Смачного!

Мариновані гриби додають салату нові смакові відтінки. Вони роблять його більш пікантним і ароматним" - це пряме висловлювання, яке підкреслює роль маринованих грибів у смаку салату.

Вінегрет із маринованими грибами - це чудовий варіант для тих, хто хоче спробувати щось нове" - це заклик до дії, який спонукає читача приготувати салат.

Нагадаємо, раніше ми писали

Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Якщо дивувати смачною стравою, то тільки такою