Віталій Козловський одружився і показав ніжне фото з коханою

Віталій Козловський: З холостяка у чоловіки! Сьогодні, 6 березня, український співак та захисник Віталій Козловський не лише відзначає 39-й день народження, але й ділиться неймовірною новиною: він офіційно одружився! Про це розповідає Дніпровська порадниця

Віталій, який з початку повномасштабної війни служить у лавах ЗСУ, зізнається, що саме служба кардинально змінила його світогляд. Переживши артилерійський обстріл і дивом виживши, він зрозумів, що не хоче більше відкладати важливі рішення.

"Я просто писав рандомно всім знайомим і близьким. Напевне, останнє SMS, щоб вони берегли моїх рідних", - згадує Козловський у програмі ЖВЛ.

Цей досвід спонукав його зробити рішучий крок у особистому житті. Ім'я та подробиці про свою кохану Віталій поки тримає в таємниці, але зізнається, що саме вона стала тією, кого він шукав роками.

"Вона в мене свідома дуже і від душі. А все, що від душі, воно щире, воно надовго", - ділиться співак.

Віталій зазначає, що у нього було багато стосунків, але саме зараз він відчуває справжню гармонію та впевненість.

"Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде!", - обіцяє Козловський.

Пропозицію коханій співак зробив спонтанно, а потім одразу ж повів її розписуватися.

Вітаємо Віталія Козловського з цим знаменним днем! Нехай його новостворена сім'я буде сповнена щастя, любові та розуміння!

"Нікого не попереджували. В родинних групах були відправлені фотографії рук з обручками.Всі були в шоці. Мама дуже зраділа. У моєму житті зараз все спонтанно. Мені здається, спонтанність - сестра щирості”, - розповів співак.

Деталі

Віталій Козловський одружився 6 березня 2024 року, у день свого 39-річчя.
Ім'я та подробиці про свою кохану співак поки не розкриває.
Козловський зізнається, що служба в ЗСУ кардинально змінила його світогляд і спонукала до рішучих кроків у особистому житті.
Святкування весілля пара планує провести пізніше, після закінчення війни.

Нагадаємо, раніше ми писали

"На гроші повелася?": дніпрянка Катерина Репяхова заперечує розрахунок у шлюбі з Віктором Павліком (відео)