Вночі ворог атакував чотири райони області: найменшій постраждалій - 2 роки

Вночі 25 серпня ворог атакував чотири райони Дніпропетровщини, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на офіційні джерела.

Повітряна тривога за ніч лунала чотири рази. Російська армія обстріляла Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони.

По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків; пошкоджень зазнала будівля підприємства, приватний будинок, сільськогосподарські склади. Також загорівся сарай, нині пожежу ліквідовано.  Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці усього 2 роки! Усі у лікарні. 

Тривають пошуково-рятувальні роботи у селищі Чаплине. Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя вже понад 20 людей, з-поміж них двоє хлопчиків - 6 та 11 років. Вони просто гралися у себе вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів і звичаїв війни. Нагадаємо, Володимир Зеленський повідомив про 22 загиблих та понад 50 поранених у результаті удара ворога по залізничній станції у Чаплине. 

Нікопольський район за ніч ворог тричі накривав вогнем з  «Градів» та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Минулося без постраждалих.

Криворізький район обстрілювали російські "Урагани" та "Смерчі”.  Так, вночі окупанти з РСЗВ із дальністю обстрілу більше 120 км вдарили по Металургійному району (Нікопольському шосе). У п’ятиповерхівці частково зруйновано балкон, пошкоджено вантажні автомобілі, дорожнє покриття. На місці обстрілу виявлено касетні боєприпаси. Минулося без постраждалих. Поцілили по Апостолівській та Широківській громадах. Село Кошове залишилося без світла. Кілька реактивних снарядів прилетіли і в один з районів Кривого Рогу.  Є руйнація житла. Люди не ушкоджені. 

На Дніпровський район росіяни скерували ракету. На щастя, наші військові її збили. 

Ще раз нагадую всім – кордони області надійно захищені. Ворог сюди не зайде. Єдине, що окупанти наразі можуть – обстрілювати наші районі з тимчасово окупованих територій, - написав Микола Лукашук, голова облради.