Всього один інгредієнт зробить ваші котлетки набагато смачнішими. Рецепт, який знали ще наші бабусі
Соковиті, смачні і ніжні котлетки легко приготувати, якщо знати один простий секрет. Спробуйте цей рецепт і неодмінно залишитесь задоволені. Тут немає ніяких складнощів. Все дуже просто і не варто турбуватись, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти для соковитих котлет:
курячий фарш - 500 г;
цибуля - 2 шт.;
2 шматки хліба - білий чи сірий за бажанням;
молоко - 100 мл;
яйце - 1-2 шт.;
капуста - 100 г;
сіль - ½ ч.л.;
часник – зубчик.
Приготування соковитих котлет:
До курячого фаршу подрібнюємо через м'ясорубку цибулю. Заздалегідь замочуємо шматочки хліба в молоці, а потім віджимаємо і додаємо у фарш та цибулю.
Розбиваємо у фарш яйце, змішуємо інгредієнти. Шинкуємо дрібно капусту, кладемо у фарш і знову перемішуємо.
Курячі бомбочки: страва, яка підірве ваш смак
Пропускаємо через прес зубчик часнику, кладемо у фарш разом із сіллю, вимішуємо та відбиваємо.
Формуємо з фаршу котлети, за бажанням обвалюємо в панірувальних сухарях.
Обсмажуємо котлети на сковороді в олії з обох боків до золотистої скоринки.
Не варто додавати надто багато капусти в котлети. Інакше у вас вийдуть ледачі голубці замість котлет.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали
Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Якщо дивувати смачною стравою, то тільки такою