Яйця, буряк та капуста: смачний і корисний салат на всі часи
Якщо хочеться приготувати смачний салат, особливо зараз провесною, радимо цю просту страву. Салат з буряком, капусточкою та яйцем стане справжньою знахідкою. Приготуйте та отримайте справжнє задоволення від цієї страви. Домашні попросять добавки, повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти для бурякового салату:
буряк - шт.;
сіль - щіпка;
яйця - 2 шт.;
лимонний сік - ч. л.;
китайська капуста - 500 г;
французька гірчиця - ч. л.;
перець - шт.;
мед - ч. л.;
червонокачанна капуста - 500 г;
гранатовий сік - 20 мл;
зелена цибуля - пучок;
оливкова олія - 50 мл.
Приготування
Відварюємо до готовності буряки, варимо пару яєць 8 хвилин. У цей час крупно шаткуємо китайську капусту, червонокачанну капусту. Нарізаємо невеликими шматочками перець.
Відварений і очищений буряк подрібнюємо на великих зубчиках терки. Дрібно ріжемо зелену цибулю.
Для заправки потрібно змішати оливкову олію з гранатовим соком, французькою гірчицею та медом. В отриману суміш виливаємо лимонний сік, солимо і знову змішуємо.
З'єднуємо в салатнику обидва види капусти, бурякову масу, цибулю та перець. Заправляємо салат приготованим соусом, добре перемішуємо.