Як Можна Виграти Джекпот у Супер Лото

Однією з найпопулярніших в Україні лотерей є Супер Лото. І зокрема тому, що гра пропонує найбільший розмір джекпоту, який станом на сьогодні перевищує 22 млн грн. Це суттєва сума, яка дозволяє не тільки втілити найзаповітніші мрії, але й докорінно змінити своє життя. На додаток, крім головної грошової винагороди, ця гра дозволяє отримати додаткові великі виграші – більші, ніж в інших українських національних лотереях.

Давайте детальніше розберемо, як можна стати власником головного призу у Суперлото та як саме проходить розіграш. Готові? Рушаймо!

Як відбувається розіграш грошових винагород в Супер Лото

Перш за все варто зазначити, що на відміну від багатьох інших лотерей, гра в Супер Лото відбувається не щодня, а лише двічі на тиждень. Така періодичність дозволяє збільшити джекпот до великих сум, які ми озвучили трохи раніше. Ви можете придбати лотерейний білет, який буде актуальним під час найближчої онлайн-трансляції, на сайті Української Національної Лотереї (УНЛ). Розіграші проводять щосереди та щосуботи та транслюють по телебаченню та на YouTube каналі компанії.

Лотерейний білет коштує всього 30 грн і може бути паперовим або електронним. Паперові білети доступні в офіційних точках продажу. Ви можете знайти їх, ознайомившись із картою на сайті Української Національної Лотереї.

Якщо бажаєте придбати один чи відразу декілька лотерейних білетів онлайн, вам потрібно перейти на сторінку Супер Лото на сайті УНЛ. Там, ви зможете одразу ж і заповнити бланк та отримати вже за кілька хвилин електронну версію білета.

Продаж лотерейних білетів припиняється всього за декілька хвилин до початку розіграшу. Сама трансляція відбувається в кілька послідовних етапів:

  1. Представники компанії виносять лототрон, в якому розміщено кульки з номерами від 1 до 52.
  2. Лототрон запускається, і з нього по черзі випадає 6 кульок.
  3. Виграти грошові призи можна, вгадавши лише 2 номери з 6. Втім, якщо ви змогли вгадати більшість потрібних чисел — виграш, відповідно, також збільшиться.

ло1

Стратегії гри у Супер Лото

Статистика перемог у Супер Лото є загальнодоступною і знаходиться безпосередньо на сайті Української Національної Лотереї. Вона демонструє, що шанси на здобуття головного призу доволі малі й складають трохи більше ніж 1:20 млн. Причиною цьому є надзвичайна популярність Супер Лото та велика кількість гравців. Саме вони формують призовий фонд і, відповідно, всі претендують на перемогу.

Якщо ви націлені на перемогу та бажаєте збільшити свої шанси на виграш джекпоту, існує декілька способів. Спробуйте наступне:

  • Скористайтесь опцією системної гри. Супер Лото пропонує опцію системної гри, де ви можете грати більшою кількістю номерів. Вони однаково братимуть участь у розіграші. Варто лише враховувати, що за кожен додатковий номер необхідно вносити додаткові кошти. Системна гра на 9 номерів, наприклад, підіймає вартість квитка до 2520 грн, проте надає доступ до 84 можливих виграшних комбінацій.
  • Купляйте кілька білетів. Це перспективна, робоча стратегія. Особливо, якщо ви будете використовувати різні способи заповнення ігрових бланків. Це можуть бути, наприклад, найбільш статистично вдалі числа (ознайомитись із ними можна на сайті УНЛ), ваші щасливі номери або ж випадкові комбінації, які буде закреслено під час автозаповнення.

І ще одна порада від усіх гравців Супер Лото – в жодному разі не варто здаватися. Гра любить наполегливих людей, які впевнено йдуть до своєї мети!