Як приготувати запечену картоплю у ніжному сметанно-вершковому соусі
Коли хочеться чогось простого, але водночас вишуканого, цей рецепт стає ідеальним рішенням. Картопля, запечена до м'якості у вершково-сметанній заливці, з додаванням ароматної моцарели, створить справжню атмосферу затишку на вашій кухні. Мінімум зусиль, максимум смаку — ідеальний гарнір чи самостійна страва для сімейної вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
картопля — 600–700 г.
сіль, чорний перець — за смаком.
сметана — 200 г.
вершки — 200 мл.
сир моцарела — 120–150 г.
Приготування
- Наріжте картоплю, посоліть та поперчіть. Змішайте сметану з вершками, залийте картоплю.
- Запікайте 40 хв. при 180°C, потім посипте сиром і ще 10 хв. для золотистої скоринки.
Також раніше ми писали Смачні повітряні оладки лише за 10 хвилин