Як у свято Великодня у Дніпрі охороняють громадський порядок  біля культових споруд (Відео)

Сьогодні за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова було перевірено роботу правоохоронних органів на місцях великих скупчень народу біля культових споруд. Черговий по місту Дмитро Редька  - заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту побував на декількох локаціях. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Черговий по місту Дмитро Редька перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо дотримання громадського порядку у храмах. 

Важливо підтримувати взаємодію місцевої влади з Патрульною поліцією. Від цього залежить безпека в місті на свято Великодня. 

Побував біля Троїцького собору, на місті велика кількість співробіників поліції, які забезпечують охорону громадського порядку, безпеку дорожнього руху та здійснюють нагляд за правопорядком. На мій погляд, служба організована добре, достатня кількість співробітників, які пильно здійснюють нагляд за правопорядком, -розповів Дмитро Редька.

Всього на охорону громадського порядку сьогодні заступило 70 екіпажів патрульної поліції. На чергування  вийшло понад 300 співробітників поліції. Інцидентів зафіксовано не було», - заявив заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Дмитро Редька.

Раніше ми писали про: "Щоб не було, ми бережемо важливий зміст цього світлого дня": мер Дніпра Борис Філатов привітав містян з Великоднем