Уся любов й краса життя - у сукні. Художниця з Дніпра створює неймовірні вбрання (Відео)

Сукня - картина. Таке насправді  буває. Саме живописні вбрання створює дніпрянка Вікторія Дідик. Художниця  винайшла свій стиль і продовжує дивувати новими зразками неймовірно красивих суконь. Про це розповідає Дніпровська панорама з посиланням на сторінку Вікторії в Facebook.

Сукні як твори мистецтва показують весь світ  жінки, ії думки про свою країну, ставлення до людей, до традиційного українського способу життя, до незвичайної краси природи. Варто зазначити, що картини на сукнях Вікторії Дідик - це вишивка.

Нові сукні створені у тому ж стилі, але не можна не помітити весняні мотиви. Одяг наче розквітає чудовими фарбами.

Вікторія опанувала різні техніки вишивання давно. В її колекції багато традиційного українського одягу. Цей стиль суконь-картин жінка винайшла сама. В ньому використовується машинна вишивка. Втім, у цьому випадку це лише прилад, що виконує унікальні завдання авторки.

Ескізи до кожного вбрання Вікторія створює ретельно, підбираючи епізод до епізоду. Щоб перед очима розгорталася наче історія життя. На сукнях Вікторії Дідик ця розповідь прекрасна.

Вкладаючи в сукню свою любов, мені іноді здається що сукні мають душу,- написала Вікторія у своєму пості.

Реакція на світлини не затрималася. Відвідувачі сторінки дуже вражені.

     

Пейзажі намальовані на пленері у яхт- клубі "Січ", до якого Вікторія та її чоловік В'ячеслав Дідик мають безпосереднє відношення. Чудові птахи, дерева й небо, будинки і люди, все це існує насправді, адже це бачить Вікторія навколо. Картини, що вона побачила та  думки жінки залишаються у сукнях. І ще у фільмуванні, що Вікторія також зробила сама.

Раніше ми писали про: Дніпро святкує Великдень. У парку Зелений Гай влаштували ярмарок на підтримку ЗСУ, фотозони та майстер-класи для містян