Як виглядає курортна Кирилівка на Азовському морі у пік сезону (відео)

Курортне селище Кирилівка, що на узбережжі Азовського моря Запорізької області сьогодні виглядає саме так. Сьогодні нічого не нагадує про те, що колись тут було все зовсім інакше. Друге літо і другий сезон тут під окупацією ворога. Люди живуть і виживають, як можуть. Як зараз виглядає улюблене курортне селище, чи є тут відпочиваючі, і звідки води їдуть, розповість Дніпровська панорама. 

У ці дні протягом багатьох років тут бау гарячий сезон. Вдень було повно людей на пляжі, а ввечері, ніде було протовпитись. Селище гуло, хоча місцеві частенько скаржились, що сезон поганий чи мало людей їде на курорт. Тепер дійсно є з чим порівняти, на превеликий жаль, війна, та окупація звільнила Кирилівку від курортного сезону. Таких порожніх пляжів, місць відпочинку тут ніколи раніше не було. 

Чи працюють атракціони зараз. Дивіться у відео

На відпочинок люди їдуть і з таких же окупованих міст та селищ. Якщо раніше тут практично не було мешканців Мелітополя, то переважні клієнти сьогоднішніх баз відпочинку та приватного сектору - саме вони. Але це одиниці смільчаків, які згодні полишити свої домівки та приїхати до моря. Грошей у людей нема, бо немає роботи та ніякого розуміння про завтрашній день.

Метрвий сезон. Ось така картина, такий вигляд має любими Кирилівка 

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі штрафують власника авто, а не на водія. 5 фото з місць події