Їх всього три. Імена розлучниць, які люблять завойовувати чужих чоловіків

Хто вони - жінки, справжні розлучниці. Всього три імені жінок, які люблять завойовувати чужих чоловіків. У них це вдається настільки вдало та просто, що той, хто поруч - ніколи в це не повірив, повідомляє Дніпровська панорама.  

Єлизавета

Егоїстичні та владні жінки – це загальний опис для деяких жінок. Якщо говорити про жінку з ім'ям Єлизавета, то це ім'я надає їй не тільки гострого розуму і проникливості, але й пристрасті до перемог. Для неї важливо почуватися краще за інших жінок. І якщо вона зможе завоювати чоловіка, це стане доказом її неймовірної особистості. Хоча варто зазначити, що чоловіки, з якими вона фліртує, часто не проти зав'язати нові відносини.

Софія

Власниця жіночого імені Софія може випадково виявитися розлучницею. Вона вірить у долю і вважає, що кожна її зустріч із чоловіками у певний момент життя не випадкова. Вона намагатиметься завоювати будь-кого, кого вважатиме "своїм". Навіть наявність штампу в паспорті чи дітей не зупинять Соню, якщо вона вирішила досягти своєї мети.

Ксенія

Носії імені Ксенія найчастіше є дуже практичними жінками. Вони люблять спрощувати своє життя за допомогою сучасних гаджетів та технологій, а також за допомогою впливових чоловіків у своєму оточенні. Саме тому вони часто шукають другу половинку серед старших чоловіків, які обіймають високу посаду, стабільно заробляють та привабливі.

Нагадаємо, раніше ми писали

Велика втрата. Зупинилось серце основоположниці української школи художньої гімнастики Альбіни Дерюгіної