Залишились дружина і маленька донька. На Дніпропетровщині провели в останню путь воїна ЗСУ Клочка Дмитра

Захищаючи Україну від російських окупантів, на Донеччині загинув 26-річний житель Першотравенська Дніпропетровської області Клочко Дмитро Сергійович. З загиблим на війні воїном ЗСУ попрощалися на батьківщині у неділю, 11 червня. У полеглого захисника залишились батьки, два брати, дружина і маленька донька. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку на Facebook Першотравенської міської ради.

Дмитро Клочко отримав вищу освіту в Національному гірничому університеті та працював на підприємствах ДТЕК. У березні 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України, де віддано ніс службу.

"Дмитро був відкритою, активною і різносторонньою людиною. Він мав творчі і спортивні досягнення, численні нагороди у змаганнях різного рівня з тхеквондо, здобув титул чемпіона України з цього виду спорту. З дитинства був активним учасником циркового колективу "Арлекіно" БКМ "Україна".

З юного віку наш Захисник мав тверду громадянську позицію. В рідній школі він заснував спортивний клуб "Патріот", до якого залучав однодумців.

У полеглого Героя залишились батьки, два брати, дружина і маленька донька…", - йдеться у повідомленні Першотравенської міськради.

Полеглого на війні захисника України провели в останню путь та поховали у Першотравенську у неділю, 11 червня.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині попрощалися з 33-річним Олександром Мартиненком.