Геніальна ідея. Полуничні млинці з джемом та сирним кремом

Так млинці ви ще не пекли. Найсмачніший сніданок для найулюбленіших! Встаємо раніше і готуємо полуничні млинці з полуничним джемом та сирним кремом. Готуються млинці швидко та просто, повідомляє Дніпровська панорама.

Складові

  • полуниця 100 г
  • цукор 2 ст. л.
  • молоко 250 мл
  • яйця курячі 2шт.
  • вершкове масло 50 г
  • розпушувач 1 ч. л.
  • буряк (за бажанням) 1 ст. л.
  • борошно 100 г
  • сіль 1 щіпка
  • сир 5% 100 г
  • молоко згущене 25 г
  • полуничний джем 7 ч. л

Приготування:

Готуємо продукти. Полуницю викладаємо в чашку і додаємо цукор. Чашку поміщаємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини за максимальної потужності.

Полуниця трохи проварилася.

Полуницю викладаємо в чашу міксера. Додаємо буряковий сік (буряки очистити, натерти на дрібній тертці і вичавити сік, потрібно 1/2 ч. л. бурякового соку).

Збиваємо, подрібнюємо полуницю на малій швидкості міксера.

Додаємо в чашу яйце, сіль та розтоплене вершкове масло.

Додаємо молоко. Збиваємо.

Додаємо борошно, що просіює, і розпушувач тіста.

Збиваємо до однорідності.

Випікаємо млинці на змащеній олією сковороді. Вони виходять рожевими.

У чашу викладаємо сир і молоко, що згущує|згущає|.

Добре перемішуємо масу або збиваємо блендером. Викладаємо крем у кондитерський мішок.

Кожен млинець змащуємо полуничним джемом. На 1 млинець викладаємо 1 ч. л. полуничного джему та рівномірно розподіляємо.

Згортаємо кожен млинець у вигляді трубочки.

На кожен млинець відсаджуємо крем та прикрашаємо ягодами полуниці.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: Замість ковбаси. Як легко приготувати рулет з яйцем.