Геніальна ідея. Полуничні млинці з джемом та сирним кремом
Так млинці ви ще не пекли. Найсмачніший сніданок для найулюбленіших! Встаємо раніше і готуємо полуничні млинці з полуничним джемом та сирним кремом. Готуються млинці швидко та просто, повідомляє Дніпровська панорама.
Складові
- полуниця 100 г
- цукор 2 ст. л.
- молоко 250 мл
- яйця курячі 2шт.
- вершкове масло 50 г
- розпушувач 1 ч. л.
- буряк (за бажанням) 1 ст. л.
- борошно 100 г
- сіль 1 щіпка
- сир 5% 100 г
- молоко згущене 25 г
- полуничний джем 7 ч. л
Приготування:
Готуємо продукти. Полуницю викладаємо в чашку і додаємо цукор. Чашку поміщаємо в мікрохвильову піч на 2 хвилини за максимальної потужності.
Полуниця трохи проварилася.
Полуницю викладаємо в чашу міксера. Додаємо буряковий сік (буряки очистити, натерти на дрібній тертці і вичавити сік, потрібно 1/2 ч. л. бурякового соку).
Збиваємо, подрібнюємо полуницю на малій швидкості міксера.
Додаємо в чашу яйце, сіль та розтоплене вершкове масло.
Додаємо молоко. Збиваємо.
Додаємо борошно, що просіює, і розпушувач тіста.
Збиваємо до однорідності.
Випікаємо млинці на змащеній олією сковороді. Вони виходять рожевими.
У чашу викладаємо сир і молоко, що згущує|згущає|.
Добре перемішуємо масу або збиваємо блендером. Викладаємо крем у кондитерський мішок.
Кожен млинець змащуємо полуничним джемом. На 1 млинець викладаємо 1 ч. л. полуничного джему та рівномірно розподіляємо.
Згортаємо кожен млинець у вигляді трубочки.
На кожен млинець відсаджуємо крем та прикрашаємо ягодами полуниці.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали: Замість ковбаси. Як легко приготувати рулет з яйцем.