Замість ковбаси. Як легко приготувати м'ясний рулет із яйцем
Домашній м'ясний рулет із яйцем може замінити будь-яку ковбасу. Вінт дуже смачний т а до того ж легко готується. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Складові
- Фарш - 350 г
- Яйця відварені - 3 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Сіль, перець за смаком
- Часник - 3 зубчики
Приготування
- У будь-який фарш відправити дрібно нарізану (або перемелену в блендері) цибулю, пропустити через прес часник. Посолити, поперчити.
- Перемішати. Отриману суміш розподілити квадратом на противні з пергаментом.
- Посередині до ряду викласти три варені яйця. Згорнути у щільний рулет за допомогою пергаменту. З боків закрити фаршем.
- Загорнути рулет у пергамент, потім – у фольгу. З боків закрутити, як цукерку. Перекласти в невеликий лист.
- Випікати в розігрітій духовці при 200 35 хв. Дати охолонути 40 хв.
- Акуратно розрізати фольгу, пергамент, за допомогою лопатки перекласти на блюдо для подачі.
- Повністю остиглий рулет прикрасити сіточкою з майонезу. Посипати нарізаною цибулею.
- Нарізати по 1,5 см. Між м'ясом та яйцем можна робити шар смажених грибів.
- Рулет можна готувати і як повсякденне блюдо на бутерброди: скибочки добре тримають форму.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити солодкий пиріг на кожен день, який б'є всі рекорди за швидкістю приготування.