Замість ковбаси. Як легко приготувати м'ясний рулет із яйцем

Домашній м'ясний рулет із яйцем може замінити будь-яку ковбасу. Вінт дуже смачний т а до того ж легко готується. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Складові

  • Фарш - 350 г
  • Яйця відварені - 3 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Часник - 3 зубчики

Приготування

  • У будь-який фарш відправити дрібно нарізану (або перемелену в блендері) цибулю, пропустити через прес часник. Посолити, поперчити.
  • Перемішати. Отриману суміш розподілити квадратом на противні з пергаментом.
  • Посередині до ряду викласти три варені яйця. Згорнути у щільний рулет за допомогою пергаменту. З боків закрити фаршем.
  • Загорнути рулет у пергамент, потім – у фольгу. З боків закрутити, як цукерку. Перекласти в невеликий лист.
  • Випікати в розігрітій духовці при 200 35 хв. Дати охолонути 40 хв.
  • Акуратно розрізати фольгу, пергамент, за допомогою лопатки перекласти на блюдо для подачі.
  • Повністю остиглий рулет прикрасити сіточкою з майонезу. Посипати нарізаною цибулею.
  • Нарізати по 1,5 см. Між м'ясом та яйцем можна робити шар смажених грибів.
  • Рулет можна готувати і як повсякденне блюдо на бутерброди: скибочки добре тримають форму.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити солодкий пиріг на кожен день, який б'є всі рекорди за швидкістю приготування.