Не пощастить з фінансами: які знаки Зодіака влітку залишаться без грошей

Літо - гаряча пора у прямому та переносному сенсі. Окрім цього, це зазвичай пора масових відпусток та відпочинку. Але деяким знакам Зодіака доведеться "потужче затягнути пояси" через фінансові проблеми. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на РБК-Україна.

Телець знак Зодіаку

Телець

Літо для Тельця може бути фінансово не найпростішим періодом - можливі затримки в грошових переказах, включно із заробітною платою. Крім того, в липні може бути складно встояти перед спокусою витратити значну суму на шопінг. Астрологи радять Тельцям бути обережнішими з великими витратами, щоб уникнути боргів.

Стрілець знак Зодіаку

Стрілець

Перші два місяці літа пройдуть під гаслом "багато роботи - мало грошей". І до серпня Стрілець прийде до думки про власний бізнес, хоча б у формі додаткового джерела доходу. Схоже, це починання може стати успішним, якщо підійти до нього серйозно, розробити бізнес-план і оціните усі ризики.

Козерог знак Зодіаку

Козеріг

Літо не принесе бажаної фінансової стабільності Козерогу. Не виключено, що на початку року був зроблений невдалий вибір - відмова від вигідної угоди, ризиковано вкладені гроші або залишання хорошої роботи. Наслідки цих рішень переслідуватимуть Козерога ще деякий час. Замість того щоб шкодувати, краще спрямувати свою енергію на освіту і творчість - нові знання та вміння скоро принесуть користь.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Кам'янському знаходиться унікальний католицький костел.