Залишились двоє діток та дружина: окупанти з РСЗВ вбили захисника з Дніпропетровщини

На Донеччині під час обстрілу окупантів з реактивних систем залпового вогню загинув житель Жовтих Вод Дніпропетровської області Сергій Бондаренко. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на місцеву міськраду. 

Окупанти вбили Сергія 21 серпня. Він був солдатом Збройних Сил України, гранатометником. Близькі його запам’ятали, як люблячого сина, чоловіка та батька.

Сергій народився 30 січня 1985 року у Жовтих Водах. Навчався у середній загальноосвітній школі №6, зараз цей заклад став ліцеєм «Перспектива». Сергій вступив до Західно-Дніпровського центру професійно-технічної освіти. Там він здобув професію електрогазозварювальника.

В 2003 - 2005 роках майбутній захисник України проходив строкову військову службу. Він отримав військово-облікову спеціальність «старший механік водій середніх танків». Сергій працював на заводі Електрон, а потім на підприємстві Білмакс. 21 квітня встав на захист України. 

Був гранатометником механізованого батальйону. Загинув 21 серпня внаслідок російського обстрілу міста Костянтинівка Донецької області. У Сергія Бондаренка залишилися батьки Галина Іванівна і Сергій Дмитрович, дружина Світлана Миколаївна та двоє діток - Роман і Вікторія.

Раніше ми повідомляли: Отримав орден за оборону Донецького аеропорту: окупанти вбили захисника з Дніпра Сергія Чайковського