Залишилися батьки, родина та 10-річна донька. У Бахмуті загинув боєць полку "Дніпро-1" Олександр Дерев'янко

19 березня 2023 року під час бою з російськими окупантами у Бахмуті Донецької області загинув боєць полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" Олександр Дерев'янко. У загиблого поліцейського залишилися батьки та родина. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

Поліцейському полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" ГУНП в Дніпропетровській області сержанту поліції Олександр Дерев`янко було 45 років. За плечима Олександра - служба в ЗСУ та участь в АТО. У 2015 році він вступив у лави поліції, став бійцем батальйону патрульної служби "Дніпро-1".

"Загибель Олександра Дерев’янка - непоправна втрата для всіх нас. Ми пам'ятатимемо про нього, як про самовідданого та хороброго воїна, надійного товариша, добру та мужню людину.

У загиблого захисника залишилися батьки, родина та 10-річна донька. Від імені усього особового складу поліції висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким нашого побратима. Вічна пам‘ять Герою, який віддав своє життя за Батьківщину", - йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Сьогодні, 21 березня, відбулася траурна панахида та поховання

Сьогодні, 21 березня, відбулася траурна панахида та поховання поліцейського полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1» ГУНП в Дніпропетровській області Олександра Дерев’янка.

В пам’ять про нашого колегу всі поліцейські стали на коліна, щоб провести в останню путь загиблого Героя.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, знайомі та колеги. Слова скорботи і підтримки рідним Олександра та живий коридор на його честь - так особовий склад поліції Дніпропетровської області попрощався із загиблим побратимом.

Загинув 45-річний воїн 19 березня під час ведення бойових дій з ворогом у місті Бахмут. У загиблого захисника залишилися батьки, родина та 10-річна донька.

Вічна слава Герою!

 

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у лікарні Дніпра унаслідок важкого поранення помер воїн з Тернопільщини.