Залишилися дружина та троє дітей: на Дніпропетровщині попрощаються з сержантом, який загинув на війні

У боротьбі з російськими окупантами поблизу населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області загинув сержант ЗСУ Кривошей Володимир Іванович, 1976 року народження. У полеглого воїна залишилися дружина, двоє синів та донька. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Facebook-сторінку голови Кам'янської районної державної адміністрації Олега Гапіча.

З квітня 2014 по березень 2015 років Володимир Кривошей брав участь в АТО/ООС. Був нагороджений відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції".

З самого початку широкомасштабного вторгнення добровольцем став на захисті України. Проходив службу на посаді старшого механіка-водія взводу оперативного призначення. Володимир Кривошей загинув 8 вересня 2023 року.

Прощання з загиблим воїном відбудеться 15 вересня о 12:00 годині на Центральній площі міста Верхівцеве Кам’янського району. Поховають воїна на сільському кладовищі с. Водяне Верхньодніпровської територіальної громади Кам`янського району.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в лікарні Дніпра зупинилося серце військової медикині Ірини Казьміної.