Заперечувала вагітність та скаржилась на здуття. На Дніпропетровщині швидка прийняла пологи у жінки

У Кам’янському Дніпропетровської області фельдшер екстренки прийняв пологи у жінки, яка заперечувала вагітність і скаржилася на здуття живота. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

У Кам’янському до 20-річної жінки викликали бригаду екстренки з приводу здуття живота. Пацієнтка вважала, що в неї сталося загострення виразкової хвороби, але насправді виявилося, що жінка вагітна і в неї розпочалися перейми. Фельдшер прийняв пологи – без ускладнень народилася здорова доношена дівчинка вагою 3 кг.

Про незвичний випадок повідомила завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева. За її інформацією, 9 жовтня о 12.57 до центральної оперативної диспетчерської «103» надійшов виклик з Камʼянського.  Чоловік викликав швидку допомогу для своєї дружини, яка скаржилася на біль в животі та здуття. На виклик прибула бригада Центральної підстанції Камʼянської станції ОЦ ЕМД та МК.

На місці з’ясувалося, що болі у жінки з’явилися  близько 7-ї години ранку. На її думку, це було загострення виразкової хвороби шлунку. За словами Лариси Биданцевої, вагітність жінка заперечувала, хоча на той момент у неї вже були перейми і пологи в ходу.

Фельдшер швидко розібрався в ситуації і на світ з’явилася дівчинка, яка стала другою дитиною в цій родині – наразі батьки вже виховують трирічного малюка. Жінку разом з новонародженою донькою госпіталізували в  пологове відділення 9-ї лікарні Камʼянського.