Затоплений Бердянськ на Азовському морі. Що зараз відбувається у місті (фото, відео)

У Бердянську на Азовському морі через дводенний шторм затопленими виявилась велика частина міста. Другий день люди без світла, без води. Ніхто не поспішає вирішати проблеми. Бердянці не можуть нікуди додзвонитись та й походи до комунальників нічим не допомагають. Яка влада, така й картина жахів. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на власні джерела.

Води по пояс, плавають машини. Бердянськ другий день топить Азовське море 

На вулицях й досі, наче після Апокаліпсису. Повалені дерева, обіірвані дроти лінії електропередач. Безпомічність і безпорадність, від якої не знаєш, куди бігти. Так кажут бердянці, які залишились тут.

У деяких районах, де води вчора було по пояс, сьогодні майже зійшла, або залишилась місьцями.

Постраждали й інші соціальні заклади Бердянська.

Так, у міському Палаці спорту вітер обірвав обшивку будівлі.
У ДК «Софіт» частково зірвано покрівлю.
Постраждала покрівля і в ДК «Сучасник», волога почала проникати всередину відразу в декількох приміщеннях, а дерево, що впало, вибило вікно.
Центральну бібліотеку на вул. Пушкіна затопило. Тільки не згори, а з вулиці. Рівень води піднявся так, що вода проникла у середину будівлі.
У міському Палаці культури зірвало метал на парапеті будівлі.
А у художній школі на козирок у корпусі А впала плита з 9 поверху. Ушкоджено перекриття.

Вже другий день сидимо без світла. Усі мовчать, ніхто нічого не говорить. І ти не знаєш: чекати чогось, чи шукати де переночувати з дітьми. Хоч би щось сказали!!! Але ні! І всі роблять вигляд, що все добре, хоча немає ні світла, ні тепла.

Перетворили наше місто у резервацію і розповідають про один народ! Ми не один народ! Ви нам вороги!