Зроблять усе, щоб помститися: названі найзлопам'ятніші знаки Зодіаку

Хтось ображається, але швидко прощає та забуває про випробувані негативні емоції. Але є й ті, хто ніколи нікому нічого не прощає, і якщо з такою людиною один раз зіпсувати стосунки, то вона буде при кожній нагоді мстити — пакостити чи тиснути психологічно. Хто ж це? Докладніше розповість Дніпровська панорама.

Терези

Народженим під цим сузір'ям ніщо людське не чуже, незважаючи на те, що вони вважаються спокійним та врівноваженим знаком. Терези добре пам'ятають, хто їх образив, але з боку це може ніяк не виявлятися - всю свою злість і таємні плани помсти вони триматимуть глибоко всередині.

Козеріг

Вони не уразливі, якщо це не стосується найважливіших для Козерогів речей, людей та їхньої роботи. Саме тому в житті представники цього знаку зодіаку незлопамятні, але колегу чи начальника, що «підсидів», не пробачать ніколи і зроблять усе, щоб помститися — хоча б по дрібниці.

Скорпіон

Народженим під цим сузір'ям слава найзлопамятнішого знаку зодіаку належить по праву – відомі своєю пристрастю, Скорпіони просто не можуть відпустити образу, пам'ятають заподіяне їм зло у найдрібніших деталях і обов'язково помстяться кривднику.

Читайте також: Запальні та агресивні: названі найзліші знаки Зодіаку