Запальні та агресивні: названі найзліші знаки Зодіаку

Представники зодіакального кола, які не вибачають образ. Одні вважають за краще діяти відразу, інші можуть вичікувати роки. Але пам'ятайте, що носії цих знаків зодіаку нічого не вибачають і не забувають. Хто ж це? Про це розповість Дніпровська панорама.

Овен

овен

Овен знаходиться під опікою Марса – планети, що відповідає за запальність та агресію. А ще Овни дуже вперті і коли їм наводять якісь аргументи на підтримку іншої позиції, вони просто не слухають опонента і продовжують твердити своє. Тому сперечатися з ними – як об стінку горох. Овни досить злопам'ятні і навіть якщо промовчать у відповідь на те, що їм не сподобалося, потім обов'язково пригадають «кривднику» всі «гріхи», супроводивши ще кілька надуманих. Овен - злий знак зодіаку, але при цьому дуже відходливий. Після конфлікту вони досить швидко приходять у мирний стан духу та можуть навіть пошкодувати про свою різкість.

Козеріг

козерог

Ще трохи й Козеріг відзначився б, як найлютіший знак зодіаку у світі. Але поки що віддаємо йому почесне друге місце у нашому списку лиходіїв. Справа в тому, що представники стихії Земля розважливі і не дуже співчутливі, а ще дуже люблять панувати та домінувати над іншими людьми. Здебільшого Козероги дбають лише про свої інтереси, і якщо їхні інтереси вступають у конфлікт із чужими, то Козероги, анітрохи не сумніваючись, оберуть себе. Навіть якщо розуміють, що їхній вчинок досить непривабливий.

Скорпіон

скорпион

Що ж найзліший знак Зодіаку це Скорпіон. Той самий, складний знак, що відрізняється важким характером, запальністю та уразливістю. Скорпіони досить злопам'ятні і не гидують помститися кривднику. Можливо, свою роль у цьому відіграв Марс, який є планетою-управителем Скорпіонів і асоціюється з напором та агресією. Представники цього знака схильні накопичувати злість довгий час, але дати їй волю через, здавалося б, якусь дрібницю.

Читайте також: Сліпо вірять людям: названі довірчі знаки Зодіаку