1 склянка кефіру і 10 хвилин часу. Виходить ціла гора ось такої смакоти

Давайте приготуємо прекрасну страву, справжнісіньку смакоту, яка, абсолютно точно, сподобається всім. Тому записуйте цей приголомшливий рецепт. До того ж, кефір, напевно, знайдеться у кожному будинку, повідомляє Дніпровська панорама.

Продукти:

2 яйця;
250 мл кефіру;
1 чайна ложка солі;
1 чайна ложка цукру;
рослинна олія;
100 г твердого сиру;
450 г борошна;
10 г розпушувача;
петрушки.

Готуємо:

Беремо два яйця, розбиваємо в глибоку миску, ретельно збиваємо за допомогою вилки. Тепер додаємо 250 мл кефіру, одну чайну ложку солі, також ретельно перемішуємо. Потім додаємо одну чайну ложку цукру, 100 г сиру потертого. Звичайно ж, сир вам необхідно буде потерти на великій тертці заздалегідь. Також додаємо 10 г дрібно нарізаної петрушки для аромату. Все ще раз перемішуємо.

На закінчення додаємо 450 г борошна та 10 г розпушувача. Тісто із цих інгредієнтів виходить досить густе. Вимішувати його краще, звичайно, руками. Щоб тісто не прилипало до столу, посипаємо його борошном. Тепер розкочуємо за допомогою качалки, таким чином, щоб у нас вийшов млинець завтовшки приблизно 1 см.

Нарізаємо тісто на дрібні голосочки за допомогою ножа. Обсмажуємо їх на сковороді в гарічій олії. Звичайно ж, до рум'яної скоринки. Для того щоб видалити надлишки олії, покладіть пиріжки на паперову серветку, ці булочки завжди виходять дуже соковитими, ароматними, а головне, їх можна дуже швидко приготувати.

Петрушка надає страві пікантності, а сир робить булочки неймовірно смачними. Причому, як ви вже зрозуміли, приготувати цю страву можна буквально за кілька хвилин. Потрібна вправність і трохи вільного часу.

А тепер готуйте усе до столу. Ставте чайник та скликайте гостей. Приємне чаювання вам забезпечене.

Нагадаємо, раніше ми писали

Без яєць та кефіру. Рецепт пирога за 5 хвилин, простіше не буває (фото)