2 мільйони гривень у трубу: як витратив державні кошти нардеп Андрій Денисенко

2 мільйони гривень з державного бюджету на майстерню на колесах для ремонту водопостачальних мереж Аульської хлоропереливної станції, яка розміщена не в його виборчому окрузі й до якої він нібито не має жодного відношення, та купівлю невиправдано дорогого обладнання для Марганецького водоканалу. Так у 2018 році розпорядився «депутатськими коштами» нардеп Андрій Денисенко. Короткий фінансовий звіт за 2018 зі статтями видатків політик виклав у своєму Фейсбуці. 

Аульська хлоропереливна станція
«На допомогу системним комунальним підприємствам водопостачальної галузі, закупівлю техніки та обладнання з метою поліпшення їхньої енергоефективності та покращення якості послуг – 2 мільйони 278 тисяч гривень, зокрема: - Аульський водовід – 940 тисяч гривень (купівля автомобільної аварійно-ремонтної майстерні з обладнанням для оперативного ремонту водопостачальних мереж); - Марганецький водоканал – 900 тисяч гривень (насосний агрегат та частотний перетворювач для очисних споруд) - Верхньодніпровський водоканал – 438 тисяч гривень (комп’ютерна техніка та обладнання)», – у4точнив Денисенко, на що витратив кошти платників податків. При цьому журналістам «СтопКору» вдалося від інсайдерів дізнатись, зокрема, про нове обладнання дня Марганецького водоканалу, на яке у Денисенка пішло 900 тисяч гривень. З’ясувалось, що ідеться про бронзові деталі для насоса. За словами працівників КП, вони не розуміють, навіщо було купувати таке вартісне обладнання, адже інші система на підприємстві ефективно працюють на чавунних аналогах.

З Аульською хлоропереливною станцією взагалі дивна ситуація – журналістам Андрій Денисенко розповідає, що не має жодного відношення до підприємства, при цьому подбав про виділення майже мільйона на купівлю автомобільної аварійно-ремонтної майстерні з обладнанням для оперативного ремонту водопостачальних мереж.

Додамо, що наразі підприємство перебуває в оренді у комерційної структури й незрозуміло, як Денисенко міг домогтись виділення на потреби станції коштів з держбюджету.

«Таких як я народних депутатів – з власною думкою, з критичною і вимогливою позицією – не дуже любить влада.

Як місцева, якій я не даю спокійно красти на освіті, дитячому харчуванні та інфраструктурі, так і державна, якій я не даю свій голос то за бюджет із мільярдним іменним фондом президента, то ще за якусь чиновницьку забаганку», – похвалився Денисенко у своєму пості у соцмережі.

Нагадаємо, що скандального нардепа Андрія Денисенка помітили за переглядом фотографій порнографічного характеру просто під час прийняття бюджету на 2019 рік.

Пікантні фото і відео на телефоні політика зафіксував журналіст Всеволод Філімоненко.

«В день голосування за бюджет і НАТО народний депутат Андрій Денисенко розглядав у себе на телефоні порно з категорії БДСМ. Я виступаю за легалізацію порноіндустрії, саме тому висловлюю повагу до смаків Денисенка» – пожартував Філімоненко.

Додамо, що раніше у Києві під ВР громадські активісти провели акцію проти свавілля народного депутата Андрія Денисенка та за висловлення йому недовіру. Ініціатори звертали увагу на те, що політик брав участь у рейдерському захопленні Аульської хлоропереливної станції на Дніпропетровщині, Парку ракет у Дніпрі та декларує неправдиві відомості. Аналогічні акції відбулись і в Дніпрі.
Парк ракет у Дніпрі Джерело - СТОПКОР