Скандалив і довів до сліз. На Дніпропетровщині водій таксі відмовився везти додому 88-літню жінку з інвалідністю (фото)

Скандальна ситуація сталася 31 травня у Новомосковську. Водій таксі відмовив в перевезенні 88-літньої жінки. Причиною цього стала невеличка сумка на колесах, повідомляє Дніпровська Панорама.

Свідком інциденту стала месцева жителька Лариса Скачко. Вона проходила повз цієї машини та побачила як чоловік кричить на бабусю. Жінка поділилася цією ситуацією у мережі Facebook:

"Сьогодні, о 16:25, біля ЦУМу, сталася ганебна ситуація, випадковим свідком якої я стала, бо вона була біля моєї машини. Коли я йшла з магазину, то спочатку подумала, що бабусю зачепила машина, бо водій кричав не своїм голосом. Що я вже почула, коли підійшла: «Отойди от моей машины, я тебе сказал. Я не буду тебя везти.

У меня легковая машина, заказывай себе грузовую. Отойди, я сказал…». Після чого на швидкості рвонув з місця, ледь не збив жінку. Доки дістала телефон, встигла сфотографувати лише зад машини. Жінка плакала. Розказала, що визвала "Економ таксі", приїхала машина  і не захотіла її везти, бо в неї сумка на колесах"

постраждала жінка

Лариса наводить прикметні ознаки водія: Вадим, на сірому Volkswagen, з номером 06-14.

Жінка обурена поведінкою таксиста. Вона звертається до компанії «ЕЛІТТАКСІ» з вимогою змінити умови служби, де можна було б обрати рівень комфорту автомобіля.

В результаті Лариса Скачко відвезла жіночку додому. Сумка з легкістю помістилася в багажник. Дорогою Маргарита Мартинова, так звати бабусю, розповіла, що погано себе почуває після сварки. Вона раніше була інженером, а її покійний чоловік - професором.

Очевидця події вимагає негайних вибачень від водія та компанії. З дозволу постраждалої публікує її номер: 0676031031.

Новомосковськ, таксі

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині відновив роботу McDonald’s (фото, відео)