Без духовки та без випічки. Найсмачніший торт "Три банана" за 5 хвилин

Якщо хочеться чогось солоденького до чаю, а часу зовсім немає, спробуйте приготувати ось цей дуже простий тортик. Готування займе лічені хвилини. Головне на ніч його поставити у холодильник. Ось цим перевіреним рецептом поділилася кулінарний блогер Тетяна Калягіна.

Головний секрет у тому, що ніякого розкочування коржів і поратися з духовкою зовсім не потрібно, передає Дніпровська панорама.

Торт "Три банана". Інгредієнти

банан – 3 шт;

шоколадне печиво – 250 гр.

какао – 3 ст. л;

крохмаль – 5 ст. л;

цукор – 7 ст. л;

ванілін – 1 ч. л;

молоко – 1 літр;

вершкове масло – 100 гр.

Приготування:

У каструлю з глибоким дном всипати какао, крохмаль, цукор, ванілін і добре перемішати. Потім туди ж влити молоко тонким струмком, все знову добре перемішати, поставити на вогонь і довести до загусання, постійно помішуючи. Наприкінці додати вершкове масло|мастило|, розмішати і зняти з плити, трохи остудити.

У роз'ємну форму, вистелену харчовою плівкою, покласти три банани, порізані на шматочки заввишки 2 см, і залити їх половиною шоколадної кремової маси. Зверху торт посипати подрібненим в крихту шоколадним печивом, утрамбувати, зверху нанести крем, що залишився. Поставити десерт на пару годинників в холодильник, щоб він просочився і застиг.