Чотири обстріли за ніч: окупанти вбили жінку на Дніпропетровщині

В ніч с 22 на 23 серпня російські окупанти завдали чотири обстріли по Криворізькому та Нікопольському районам Дніпропетровщини. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела.

По Криворізькому району наносили удари з Ураганів. У Зеленодольській громаді росіяни вбили 45-річну  жінку. Її чоловік отримав поранення. Він у лікарні. Будинок родини знищено. Тричі за ніч ворог накрив вогнем Нікопольський район. 

По Марганецькій громаді двічі стріляла російська  важка артилерія. Туди прилетіли 13 снарядів. У  Марганці постраждали двоє жінок - 61 та 63 років. Одна з них госпіталізована. Її стан медики оцінюють як середній. 

У місті пошкоджені шість будинків, газогін та водогін. По Червоногригорівській громаді била ворожа артилерія. Понівечені з десяток будинків та лінія електропередач. Без світла до тисячі людей. Обійшлося без загиблих та поранених.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула тихо. Окупанти не розуміють, що нас не зламати. Ми – нація незламних і непереможних, - підкреслив голова ДОР Микола Лукашук. 

Раніше ми повідомляли: Загинув чоловік, постраждала дитина: вночі ворог масово обстрілював Дніпропетровщину