Ворожа ракета розірвалася над головою: поранений розповів подробиці обстрілу окупантами Криворіжжя

73-річний Олександр, який отримав поранення під час російської атаки по Криворізькому району, розповів, що йому довелося пережити. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Суспільне.

Поранення Олександр отримав 21 серпня внаслідок обстрілу окупантами Зеленодольської громади. Зараз чоловік проходить лікування у Кривому Розі. Олександр розповів, що у той день він був на дачі.

За його словами, він встиг звикнути до вибухів у місті, однак не очікував, що ворожа ракета розірветься над його головою. Чоловік розповів, що сів перепочити і почув свист. Олександр впав на підлогу.

І відразу — як почало згори бомбити, навколо — дим. Секунд за 10-12 усе припинилося, відчув, як в мене кров пішла, — розповів поранений. 

Олександр зміг дістатися додому на велосипеді. Його рідні викликали швидку. Після медогляду у лікарні Апостолового, жителя Зеленодольська доправили до Кривого Рогу. Медики видалили уламок від російської ракети з грудної клітини.

Наразі стан чоловіка оцінюють, як середньої тяжкості. Пораненому потрібна ще одна операція – видалення з легень уламка від ракети. Уламок завбільшки 1,5 см зараз у його легенях та загрожує життю. Наразі у криворізьких лікарнях перебуває ще двоє поранених із Зеленодольська: 77-річна жінка та дев’ятирічний хлопець.

Раніше ми повідомляли: Чотири обстріли за ніч: окупанти вбили жінку на Дніпропетровщині