Де на Дніпропетровщині сьогодні ворог знов жорстоко атакував. Подробиці

Щодня ворог здійснює атаки по мирних селах та містах України. Дніпропетровщина найчастіше потрапляє під вогонь. Сьогодні постраждала Великомихайлівська ТГ Синельниківського району. Подробиці написав у своєму телеграм-каналі голова Дніпропетровської обласної ради, передає Дніпровська панорама.

Микола Лукашук повідомив про безпекову ситуацію на Дніпропетровщині станом на 19:30. На жаль, довелося знову вказати місця обстрілів.

 Одна громада в Синельниківському районі сьогодні потрапила під обстріл з важкої артилерії: окупанти поцілили по Великомихайлівській ТГ. На щастя, постраждалих немає. Наразі наслідки атаки встановлюються.  

В інших районах області протягом дня було спокійно.

Дніпропетровщина живе і працює. Для людей, для країни, для Перемоги. Сили оборони стримують ворога, даючи нам можливість жити відносно мирним життям, наскільки це можливо в умовах повномасштабної війни.

Область прийняла понад 393 тисячі внутрішньо переміщених осіб, які стали новими жителями Дніпропетровщини.

Область є логістичним та гуманітарним хабом, який пов’язує схід і південь держави. Область зазнає ракетних та артилерійських обстрілів, але попри все зберігає свій потенціал в різних сферах життя.

Ми тримаємось. Україна тримається. Всі разом вистоїмо, поборемо, переможемо, - написав голова ДОР.

            лукашук 20

Раніше ми повідомляли про: У Дніпрі відкрилась фотовиставка “Історії з окупованого Криму" (Фото)