Діти більше не зможуть обійняти батька: на війні героїчно загинув головний сержант із Дніпропетровщини

Стало відомо, що 14 листопада під час участі у бойових діях, в Донецькій області загинув головний сержант Гончаров Віталій Олександрович. Про це повідомив Кам'янський міський голова Андрій Білоусов, передає Дніпровська Панорама.

Віталій Гончаров народився 27 серпня 1979 року у Дніпродзержинську. У 1996 році закінчив ПТУ №25. Тривалий час працював на ПрАТ «Камет-Сталь». Від початку березня боронив Україну від окупантів.  У нього залишилися дружина, донька, син, мати та два брати. 

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника та поділяю тяжкий біль утрати. Доземний уклін воїну-захиснику, - написав Андрій Білоусов. 

Прощання відбудеться завтра, 22 листопада о 10.15 за адресою: вул.Звенигородська, 41. Панахида пройде об 11.00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34).  Поховають воїна о 12.00 на Алеї Героїв військового кладовища по вулиці Весняній.

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття родині загиблого. Вічна слава та пам’ять Герою!

Читайте також: Ворожа куля забрала життя вірного сина України: під час визволення Херсонщини загинув воїн з Дніпропетровщини