Фото з літерою Z і дві помилки у реченні: супермодель Ірина Шейк, яка мешкає у США, підтримала диктатора путіна

Російська модель Ірина Шейк (Шайхлісламова), яка вже понад 15 років працює і проживає у Сполучених Штатах, опублікувала в Instagram провокаційний пост та потрапила у черговий скандал. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на соціальні мережі. 

Російська модель виклала у себе в соцмережі сторіз, в якій використала подвійну "Z". Нагадаємо, що дана літера з 24 лютого стала символом повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Russianzz on Wednaday, - саме так Шайхлісламова підписала фото салату.

Ймовірно, вона мала на увазі "Russian on Wednesday". що в перекладі означає "росіяни в середу". Тим самим росіянка, яка проживає понад 15 років у Сполучених Штатах Америки зробила одразу дві помилки в одному реченні. Відповідне зображення вже не доступне у профілі моделі, проте ЗМІ встигли зробити його скріншот

шейк

Хочемо зазначити, що ще 1 березня, модель яка ймовірно, має американське громадянство, за прикладом своїх іноземних колег опублікувала пост, в якому закликала допомагати Україні та оголосила, що збирається робити пожертву. Але вже у квітні 2022 року Ірина Шейк опублікувала своє фото з книгою про президента рф путіна.

Шейк 3

Нагадаємо, раніше ми розповіли про те, куди пропав відомий співак Олег Вінник. Адвокат артиста вперше від початку повномасштабної війни відповіла на це запитання. Також вона розповіла про проблеми зі здоров'ям, що виникли у Винника, та його допомогу ЗСУ.