Його поховають на Алеї Героїв, поруч із сином: у бою загинув cтарший лейтенант з Дніпропетровщини

У Кам'янському поховають cтаршого лейтенанта Кушнаренка Романа Леонідовича, який загинув.14 квітня в бою на Харківщині, захищаючи українську землю.

Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міського голову Кам'янського Андрія Білоусова.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника", - йдкться в повідомленні мера Кам'янського.

Роман Кушнаренко народився 10 січня 1971 року в місті Дніпродзержинськ. Упродовж 1989-1991 років проходив строкову військову службу. У 2007 році закінчив Дніпродзержинський державний технічний уніаерситет. З 1991 по 2022 рік працював на металургійному комбінаті. У 2017 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Був учасником АТО/ООС.

У нього залишилася дружина.

Доземний уклін воїну-захиснику! Вічна пам’ять і слава Герою!

Його поховають на Алеї Героїв… поруч з сином…
Родина героїв син та батько завтра будуть поруч…
Про таке важко думати, говорити, писати…
Яку безліч кількість велику слів можна сказати про таку людину, про Героя, котрий в 2017 році закінчив Національну академію сухопутних військ, котрий пройшов через АТО/ООС, котрий виховав сина, який теж став на захист України, Героя, котрий давав кожному достойний приклад для унаслідування не словами, а своїми справами, своїм життям. Це світло, котре він ніс, віднині і повіки світитиме нам, його приклад буде не лише в нашій пам’яті, а в історії нашої держави. Нам світитиме його світло, а йому - світло нашої молитви.
Схилімо серця в молитві за Героя. Приймімо цей біль, аби розділити його з родиною, аби підтримати їх", - звернувся настоятель Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ Феодосій Алісов до містян.

камен

Панахида відбудеться  5 січня об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка,34).

Поховають воїна о 12:00 на Алеї Героїв військового кладовища по вулиці Весняній.

Нагадаємо, раніше ми писали, в Днепре произошел сильнейший пожар