Йому було всього 27 років: у бою з окупантами загинув військовий з Дніпропетровщини

Захищаючи свободу та територіальну цілісність України, 31 серпня на Херсонщині загинув Резніченко Олег Олександрович, мешканець смт Софіївка. Про це повідомили на сторінці Криворізької районної військової адміністрації, передає Дніпровська Панорама.

Олег без вагань став на захист суверенності Батьківщини, коли окупанти ступили на нашу землю повномасштабною війною.

У серцях односельців, друзів та всіх, хто його знав, він назавжди лишився безстрашним воїном, взірцем мужності та відданості українській державі.

Від імені усіх мешканців Криворізького району дозвольте висловити глибокі співчуття з приводу непоправної втрати батькам Олега, його близьким та рідним. Поділяємо ваше горе та схиляємо голови у скорботі перед пам’яттю загиблого сміливця. Він віддав за нас, за свій народ, за свою землю найцінніше, що мав, – своє життя. А тому ми кожного дня пам’ятатимемо, скільки коштувала нам перемога, що неодмінно настане, скількох українських воїнів ми втратили, аби здобути омріяний мир… Нехай світлий спомин про Героя, про його звитяжний шлях до перемоги над ненависним ворогом слугує нагадуванням про те, що значить для нас свобода. Вічна слава Герою і вічна пам'ять, – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Редакція Дніпровської Панорами висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам'ять!

Читайте також Прикрив собою Кривий Ріг: у боях загинув український захисник Микола Жорнов