Мають тендітну ауру: кому зі знаків Зодіаку категорично не можна носити золото

Золото можуть носити далеко ще не всі. Вирішальним чинником у цьому питанні стає знак зодіаку. Астрологи розповіли, кому слід відмовитись від таких прикрас. Річ у тому, що кожен метал має власну енергетику, яка може підходити, чи ні, різним зодіакальним представникам, передає Дніпровська панорама.

Діва

дева

Народженим під цим зодіакальним сузір'ям слід обережніше ставитись до придбання золотих прикрас, тому що воно не поєднується з їхньою енергетикою. Діви мають надто тендітну ауру. Їм більше підійдуть аксесуари із бронзи або міді. А золото негативно позначатиметься на їхній життєвій силі і створить перешкоду для грошового потоку.

Терези

весы

Ці люди люблять прикраси. Навколо них є дорогоцінні метали. При цьому їм краще відкласти золото. За своєю енергетикою воно більше підходить тим, хто є сильнішою особистістю. Терези, як правило, не впевнені в собі. Крім того, жовтий метал негативно впливає на них. Зазвичай вони стають більш розсіяними та дратівливими, якщо носять золоті прикраси.

Риби

рыбы

Представникам цього знака зодіаку теж не варто носити вироби з цього дорогоцінного металу. Як пояснив астролог, Риби мають занадто тендітну і ніжну енергетику. Тож золото не принесе їм щастя. Воно, навпаки, може негативно вплинути на їхню долю. Їм рекомендовано віддавати перевагу сріблу,

Читайте також: Блокує емоції та амбіції: кому із знаків Зодіаку не можна носити срібло