Німці знаються на огіркових салатах. Готуйте такий хоч двічі на день

Німці чудово готують салат їхніх огірків. Їхні страви, на відміну від французьких, незвичайні. У Німеччині люблять поєднувати інгредієнти, які спочатку здаються непоєднуваними. Адже колись багатьом здавалося, що пиво та ковбаса не можуть вживатись разом. Тож німці є законодавцями закусок. Дніпровська панорама розповість про спосіб приготування німецького салату з огірків.

Інгредієнти для німецького огіркового салату:

  • Огірки - 700 г;
  • Цибуля ріпчаста - 80 г;
  • Кріп - пучок;
  • Цукор - ч. л.;
  • Яблучний оцет (5%) - 2 ст. л.;
  • Сметана (24%) - 2 ст. л.;
  • Вершки (30%) - 4 ст. л.;
  • Сіль - щіпка.

Приготування німецького огіркового салату:

Огірки потрібно очистити від шкірки та нарізати невеликими тонкими кружальцями. Скибочки огірків слід посолити та перемішати.

Цибулю потрібно нарізати півкільцями, змішати з цукром та яблучним оцтом. Протягом 10 хвилин цибуля повинна маринуватися.


З огірків потрібно злити зайву воду і з'єднати з маринованою цибулею. Шинкуємо дрібно кріп, висипаємо в салат.

Заправляти салат потрібно сметаною та вершками, ретельно перемішати всі інгредієнти воєдино.

салат з огірків

Для більш насиченого смаку салат можна додати чорний мелений перець.

Такий бюджетний салат можна готувати двічі на день.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зі склянки кефіру і без борошна: чудові оладки за 10 хвилин