Німці знаються на огіркових салатах. Готуйте такий хоч двічі на день
Німці чудово готують салат їхніх огірків. Їхні страви, на відміну від французьких, незвичайні. У Німеччині люблять поєднувати інгредієнти, які спочатку здаються непоєднуваними. Адже колись багатьом здавалося, що пиво та ковбаса не можуть вживатись разом. Тож німці є законодавцями закусок. Дніпровська панорама розповість про спосіб приготування німецького салату з огірків.
Інгредієнти для німецького огіркового салату:
- Огірки - 700 г;
- Цибуля ріпчаста - 80 г;
- Кріп - пучок;
- Цукор - ч. л.;
- Яблучний оцет (5%) - 2 ст. л.;
- Сметана (24%) - 2 ст. л.;
- Вершки (30%) - 4 ст. л.;
- Сіль - щіпка.
Приготування німецького огіркового салату:
Огірки потрібно очистити від шкірки та нарізати невеликими тонкими кружальцями. Скибочки огірків слід посолити та перемішати.
Цибулю потрібно нарізати півкільцями, змішати з цукром та яблучним оцтом. Протягом 10 хвилин цибуля повинна маринуватися.
З огірків потрібно злити зайву воду і з'єднати з маринованою цибулею. Шинкуємо дрібно кріп, висипаємо в салат.
Заправляти салат потрібно сметаною та вершками, ретельно перемішати всі інгредієнти воєдино.
Для більш насиченого смаку салат можна додати чорний мелений перець.
Такий бюджетний салат можна готувати двічі на день.
Нагадаємо, раніше ми писали: Зі склянки кефіру і без борошна: чудові оладки за 10 хвилин