Можуть віддатися спонтанній пристрасті: названі найголовніші зрадники серед знаків Зодіаку

На жаль, уникнути душевних мук, пов'язаних із зрадами, вдається не всім. Тому беріть на озброєння гороскоп! Він підкаже головних зрадників зодіакального кола і виявить, що штовхає той чи інший знак на стежку невірності. Хто ж це? Докладніше розповість Дніпровська панорама.

Овен

овен

Овни часто роблять фатальні провини через свій імпульсивний характер, різко — тут і зараз. Стихія представників цього знаку зодіаку — вогонь, тому вони легко можуть спалахнути і віддатися спонтанній пристрасті, зате, коли охолонуть, будуть сильно каятися і шкодувати про вчинене. Овнам не властиво підтримувати стосунки за довгий час. Вони рідко мають одну постійну коханку, швидше за кілька, але «на один раз».

Близнюки

близнецы

Близнюки це дуже мінливий знак зодіаку, саме тому вони часто змінюють. Їх буквально "кидає" з боку на бік. Сьогодні вони — найлюблячіші і найвірніші, завтра — ненавидять рамки та зобов'язання і всіма силами вириваються із них. Близнюки легко закохуються, легко пірнають у нові відносини, але так само гладко остигають і переживають розставання.

Скорпіон

скорпион

Найсексуальніший, найпристрасніший знак зодіаку просто не може стримувати свою енергію у собі. Дружба Скорпіона із представником протилежної статі практично неможлива. Скорпіон обожнює флірт і приправляє навіть звичайнісінькі розмови про погоду і природу ноткою провокації та підтексту.

Читайте також: Справжні марнотрати: названі знаки Зодіаку, які витрачають набагато більше за інших