На Дніпропетровщині вже третю добу розшукують жінку: підключили кінологів, волонтерів та дрони

У Павлоградському районі Дніпропетровської області вже третю добу розшукують безвісти зниклу 73-річну Катерину Бойко. Жителька села Богуслав ще у вівторок, 20 червня, близько 18:00, вийшла із дому та не повернулась. Її знаходження наразі не відоме. До пошуків, окрім поліції, долучилися волонтери. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Павлоградський пошуково - рятувальний кінологічний загін "Антарєс".

Прикмети жінки:

  • зріст 160 сантиметрів,
  • худорлявої статури,
  • сутула,
  • волосся руде з сивиною коротко підстрижене.

Жінка хворіє на деменцію.

"Кінологи з пошуково - рятувальними собаками, кінологи - асистенти загону, поліція, місцеві мешканці, родичі зниклої, - єдиною командою роблять все можливе, щоб знайти Катерину Миколаївну . Кілометр за кілометром: ліс, хащі, берегова лінія, городи, занедбані будівлі, поля, - прочісуються дуже ретельно", - йдеться у повідомленні пошуково - рятувального кінологічого загону "Антарєс".

При пошуках використовують і аєророзвідку - за допомогою дронів поліції та волонтера загону "Антарєс" дивляться величезні локації. Аналізуються дані відеокамер та покази односельців. Пошуки жінки продовжуються.