Побережіть шлунок та нерви: 5 найгірших їдалень у центрі Дніпра

У їдальнях ви не зустрінете офіціантів, не слід шукати в них особу атмосферу чи розраховувати на гарний інтер'єр. Відповідно і ціни в цих закладах не високі. Сходити поїсти сюди може собі дозволити практично кожен. Однак не всі заклади громадського харчування в Дніпрі працюють на совість. Дніпровська панорама на основі відгуків відвідувачів зробила добірку найгірших їдалень у місті. 

Столовая 

столовая 2столовая

Знаходиться цей заклад на проспекті Дмитра Яворницького, 12. Більшість колишніх клієнтів скаржаться на ціни й порівнюють їх із цінами в дорожчих їдальнях та кафе.

Дорого і зовсім не смачно, - каже Олександра Прозуменка.

Якість погана, ціни дуже великі. Не рекомендую, - додав Олександр Пилпас. 

Столовка з цінами кафе, -пише Юлія Ценнер.

 Смачні традиції

бистро 2бистро

Заклад знаходиться на вулиці Андрея Фабра, 2, перший поверх.  Тут вам пропонують швидко перекусити у перерві між справами. Смачні традиції пропонують прості страви за доступними цінами, проте відвідувачі зазначають, що тут можна серйозно отруїтися. 

Замовила піцу на винос. Упакували у пакет вертикально. Звичайно уся начинка висипалася в коробку. Настрій зіпсований. Більше туди не піду і друзям не пораджу. Якщо продаєте їжу навинос, навчитеся її упаковувати відповідно. - каже Олена. 

Доброго дня! Вчора отруїлася у вас у кафе. До цього нічого не їла. Брала картоплю по-селянськи, котлету курячу, млинці шоколадні та каву о 17.00 год. Протягом години почалася реакція: нудота, головний біль, розлад шлунка. На наступний день пішла до лікарні, мені діагностували отруєння. На роботу не зможу ходити кілька днів, на лікування вже витрачено 500 гривень + не доїхала до дому, нудота почалася в маршрутці. Ви мені завдали великих збитків. Більше до вас не прийду. Прошу керівництво розібратися. Зателефонувала адміністратору Олені, конфлікт був не вирішений, - пише Еля

Прийшли у районі 14-00 перекусити. Взяли борщ 3 порції — він був холодний. Також брали пельмені з м'ясом, на видачі нам повідомили що вони ще й по акції та ми взяли 3 подвійних порції (по 10 штук). І тут почалося: вони були холодні, таке враження, що їм було дня три, а їх замість того щоб викинути смажили на сковороді і залили сметаною, щоб не було видно стану. Обід обійшовся не дорого, проте це не виправдання їжі, яка просто була зіпсована. Хочеться зазначити, що тут було багато дітей, які можуть дуже отруїтися після такої їжі, — відзначає Євген. 

Смачно тут

смачно тут

Ця їдальня знаходиться за адресою Шевченка, 37. Багато відвідувачів відзначають, що тут дуже підняли ціни, а на якість страв це ніяк не вплинуло. 

Працюють хами, ціни — пузатої хати, якість — помиїв, — зазначає Владлен Міненко. 

Звичайна радянська їдальня. Час від часу заходжу сюди вже кілька років. Було цілком нормально, поки не підвищили ціни. Зараз за ці гроші вже можна поїсти у цілком пристойному закладі. Не знаю як це можна пояснити, але на жаль ставлення до клієнтів стало досить хамовитим разом із підвищенням цін, — пише ​Олексій.

Щоразу порції стали класти все менше. Набридло, ніби хочуть, щоб перестала ходити. Їжа до смаку пересмажена і не свіжа, — ​каже Олена. 

Рукола 

IMG_20190116_154531

Рукола-Вариант-Клиента-2

Знаходиться заклад громадського харчування на вулиці Святослава Хороброго, 12-а. Тут вам пропонують широкий асортимент класичних страв європейської та української кухні, але, на жаль, не завжди клієнти можуть розраховувати на свіжу та смачну їжу.

Розташування вдале. Задум теж. Але до смаку це навіть не совкова їдальня, жахливо. Взагалі вкрай не раджу. Котлета по-київськи варто окремої уваги — рідкісна отрута. Ви ж людей годуєте, невже не можна зробити менший асортимент, але хоч трохи якіснішим, — пише Андрій. 

Це точно дно. На роздачі зустрічають три грубіянки, на зауваження реагують не адекватно. Їжа не свіжа. Нагадує Радянський Союз, — каже дніпрянин.

Це кулінарне дно. У цезарі курка або недоварена або дуже стара, в принципі, салат не смачний. Котлета по київськи: недоварена курка, в сантиметровій паніровці. Як можна зіпсувати пюре? Упаковка таке ж дно, як і їжа, немає жодного позначення на пластиковому контейнері про те, що воно придатне для харчових продуктів. Не рекомендую, — розповідає Віта. 

e.Da

едеда

«е.Да» – міська мережа сучасних їдалень. Саме цей заклад ви зможете знайти за адресою вулиця Мечникова, 3. Багато дніпрян були збентежені після відвідування та найбільше критикують саме якість їжі та обслуговування. 

Спасибі велике, що я вчора отруїлася, замовляла я олів'є, котлету курячу, яку так і не доїла, вона була не зовсім просмаженою, я нічого говорити не стала так як не хотіла сваритися. Але через пів години моторошно напружено боліти живіт і піднялася температура, добре що будинок поруч, пів години я провела в туалеті, після пішла купувати атоксил. Це жах, а не їдальня А якщо дитина так отруїться, що тоді?? Вони напевно готують все брудними руками, - пише Маша Шторм.

Їжа жахлива, завжди несвіжі продукти, обслуговування жахливе, ставлення персоналу гірше нікуди. Бережіть себе, своє здоров'я та нервову систему, і тримайтесь осторонь, - каже Юлия Кузель.

Їжа жахлива. Обслуговування на рівні "не подобається - вали звідси". Не рекомендую, - прокоментував Константин Якушенко.

Читайте також: Таргани у подарунок: найгірші доставки піци у Дніпрі