Найсмачніше яблучне печиво за 15 хвилин. Приготує навіть 7-річна дитина
Раніше печиво готували самостійно. Це були нехитрі й прості в приготуванні ласощі. Давайте розглянемо такий простий спосіб приготування. Це печиво виходить здобним, насиченим та дуже смачним. Пісочна фруктова страва настільки проста, що з її приготуванням легко впорається навіть дитина. Записуйте та зберігайте рецептик, ще скажіть спасибі, передає Дніпровська панорама.
Інгредієнти для яблучного печива:
яйця - 2 шт.;
цукрова пудра - 2 ст. л.;
цукор - 100 г;
яблука - 2 шт.;
рослинна олія - 100 мл;
розпушувач - ч. л.;
борошно - 250 г.
Приготування яблучного печива:
У миску до яєць висипаємо цукровий пісок, міксером збиваємо компоненти до розчинення піщин. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо насіннєву коробочку. Нарізаємо фрукти на маленькі кубики.
До яєчної суміші виливаємо олію, знову перемішуємо. Додаємо в масу яблука та борошно, заздалегідь змішану з розпушувачем. Замішуємо липке та густе тісто.
Застилаємо лист пергаментом, на поверхню ложкою викладаємо порції тіста.
У духовці випікаємо печиво за 180 градусів приблизно 20 хвилин.
Готове печиво посипаємо цукровою пудрою, за бажанням змішуємо пудру з корицею.
Нагадаємо, раніше ми писали
Сніданок, що надихає. Як приготувати пишні японські панкейки