Не витримало серце: у Чернігівській області помер офіцер з Дніпропетровщини

У Чернігівській області, під час проходження військової служби, помер старший лейтенант Балабаєв Павло Іванович з Кам'янського Дніпропетровської області. Воїн був мобілізований ще у березні минулого року після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на телеграм-канал мера Кам'янського Андрія Білоусова.

Павло Балабаєв народився 24 червня 1965 року в Дніпродзержинську (нині - Кам'янське). У 1988 році закінчив Дніпродзержинський державний технічний університет. Потім Павло тривалий час працював в УМВС України в Дніпропетровській області. Колишній співробіник міліції був призваний по мобілізації 22 березня 2022 року.

Павло Балабаєв помер 25 січня під час проходження військової служби на Чернігівщині. У померлого воїна залишилися дружина, брат та сестра.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким померлого офіцера.

Панахида відбудеться у Кам'янському 3 лютого об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ  по вул. Сергія Слісаренка, 34.  Поховають воїна о 12:00 на кладовищі по вулиці Романківській.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що померла вдова видатного українського актора та берегиня народної пісні Марія Миколайчук.