Не встиг побачити новонароджену онуку: на війні загинув боєць з Дніпропетровщини

В бою з російськими окупантами загинув військовий з Дніпропетровщини Віталій Меньшиков. Сумну звістку повідомили у Вільногірській міській територіальній громаді, передає Дніпровська Панорама.

Як стало відомо, чоловік загинув 14 серпня 2022 року у боях під Авдіївкою.

Народився Віталій Юрійович 19 серпня 1966 року у місті Марганець на Дніпропетровщині. Навчався у Вільногірській середній школі №4, потім у місцевому професійно-технічному училищі. Здобув професію екскаваторника. За спеціальністю і працював на Вільногірському гірничо-металургійному комбінаті.

Чоловік мав певний авторитет серед колег по роботі, був дружнім, доброзичливим. Цікавився мисливством, технікою, не пив, не палив. Був взірцем для багатьох людей зі свого оточення.

Найціннішим у житті для нього була родина: дружина, двоє дітей, шестеро онуків, батьки. Останню, новонароджену онучку, йому так і не довелося потримати на руках.

Наприкінці лютого 2022 року почалося широкомасштабне вторгнення російських військ на територію України, а 13 березня Віталія було призвано на військову службу по мобілізації.

загинув боєць

Служив молодший сержант Віталій Юрійович Меньшиков інспектором прикордонної служби 2 категорії – гранатометником одного з відділів прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування. У боях за Україну виявив стійкість і мужність як справжній Герой, гідний громадянин своєї держави.

Редакція Дніпровської Панорами висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна слава Герою!

Читайте також Вічна пам'ять Герою: в бою з окупантами загинув воїн з Дніпропетровщини