Орда продовжує тероризувати міста: вночі ворог обстріляв Дніпропетровщину з Градів та Ураганів

В ніч на 17 серпня російська армія обстріляла два райони Дніпропетровської області  - Нікопольський та Криворізький. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела. 

По Нікополю ворог наніс вісім ударів зі ствольної артилерії. У місті пошкоджено шість приватних будинків, автомобілі та газогін. Обійшлося без постраждалих. 

40 разів російські окупанти з Градів обстріляли Червоногригорівську громаду. Пошкоджене місцеве підприємство та лінія електропередач. 

Російські снаряди поцілили у відремонтовану Нікопольську трасу. Там утворилися вирви. Ніхто не постраждав. Криворізький  район ворог обстріляв з Ураганів. Під удар потрапила Широківська громада. Обійшлося без постраждалих та руйнувань.

Орда продовжує тероризувати міста і села Нікопольського району. Протягом ночі ворог здійснив вісім пострілів зі ствольної артилерії по місту Нікополь. Близько другої години ночі сорок реактивних боєприпасів РСЗВ випущено по селу Придніпровське. Пошкоджено шість приватних будинків, одну господарчу споруду, два автомобілі та два газопроводи. Відповідні служби усувають наслідки обстрілів. Загиблих та поранених на цю хвилину немає, - підсумував Євген Євтушенко.

Читайте також: Зросла кількість постраждалих від обстрілу Нікополя: фото