Під особистим контролем: Борис Філатов відвідав місце ракетного удару у Дніпрі (Відео)

Вночі 24 червня російські терористи завдали масований ракетний удар по Дніпру. Внаслідок ворожой атаки постраждало 11 людей, серед них - троє дітей. Пошкоджено 25 будинків, 4 - знищено вщент. Міський голова Борис Філатов відвідав місце удару та особисто перевірив, як йдуть роботи відповідальних осіб по допомозі постраждалим від ворожого удару. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на "Дніпро Оперативний".

Філатов слухає

"Я особисто разом з головою обласної ради Миколою Лукашуком приїхали, подивились: працюють по-перше штаб, працюють районні адміністрації, працюють усі комунальні підприємства, працюють усі міські служби, працюють волонтери. Поспілкувався з усіма людьми, які тут поруч знаходяться.

У кого є якісь запитання, приходьте, усе зробимо, усе опрацюємо. Я сподіваюсь, що усі основні мережі ми закінчимо вже відновляти до кінця сьогоднішнього дня, вважаю, що далі до понеділка, тому що ще працюють правоохоронні органи, ми все зробимо і далі вже перейдемо в площину компенсацій тім людям, які постраждали", - додав мер Дніпра Борис Філатов.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що відбувається на місці ворожого "прильоту" у Дніпрі.