Підла та невдячна: актори зі "Сватів" накинулися на Анну Кошмал через її проукраїнську позицію

Російські актори, які виконували головні ролі в популярному серіалі "Свати" розкритикували свою колегу Анну Кошмал за відверту проукраїнську позицію. Сталося це після того, як Кошмал заявила, що не зніматиметься в продовженні серіалу. Також акторка створила "особистий чорний список", до якого включила свою колишню екранну родину. Детальніше розповість Дніпровська Панорама

Зокрема, Тетяна Кравченко, яка грала Валюху у серіалі, назвала свою екранну онучку підлою та невдячною. Кравченко родом з Донеччини, втім війну в Україні підтримує. Того самого очікувала і від Кошмал, втім стикнулася з її "невдячністю". 

Чекати подяки від цієї артистки - нерозумно, а бути їй невдячною – підло. Коли вона захворіла, вся знімальна група переживала за неї. Федя (Добронравов - ред.) вночі повіз у швидку! Яка ж вона підла,– зазначила Кравченко.

wLBIg3rcpKs6Eb73a2vovH9s88bPDzfF4Hrc2mAZ

Схоже висловилася і серіальна мама Інна Корольова. Акторка також наголосила на тому, що колись Федір Добронравов врятував Кошмал життя. За словами Корольової, Анні необхідна психологічна допомога, бо вона "не пам'ятає добра" і "кидається на людей з агресією". 

Не можна так кидатися... це неприємно. Ой, друзі, там всім потрібна психологічна допомога, це висловлювання не тільки з її боку, вони вже настільки часті, що не сприймається всерйоз. Не можеш зрозуміти – це агонія у людини або занепад сил, – заявила Інна Корольова. 

13a_korolevainna_277321150_639441590485394_8606834180135565816_n_1

Сам Добронравов, який також підтримав російську агресію в Україні, з цього приводу не висловлювався. На питання журналістів щодо Кошмал і її висловлювань, він сказав: 

Чую вперше. Взагалі нічого не знаю. 

5c9b5a79625bd

Зазначимо, такі заяви акторів викликала заява Анни Кошмал щодо її небажання зніматися в продовженні "Сватів". Серіал планували знімати в Росії наприкінці 2022 року. Кошмал запропонували повернутися до зйомок, втім вона зазначила, що більше ніколи не зніматиметься разом із російськими акторами та в російських проєктах. 

Крім того, Анна Кошмал зазначила, що не розуміє, як "Сватів" зможуть знімати в Росії, бо серіал - український. 

Багато чуток розвели на цю тему. Я хочу, щоб ви знали: творці серіалу "Свати" – українці. І режисер цього серіалу один – Андрій Яковлєв. Він – українець. Все, що вони там собі вигадали... Я не знаю, – наголосила Кошмал. 

2096712

Читайте також: У Туреччині поляки дали по морді росіянам, які підтримують війну в Україні (фото)